( ماهی سرخ شده )

مواد لازم:

 

ـ ماهی قزل آلا به تعداد نفرات

ـ آرد ماهی ( آرد + نمک + زرد چوبه + فلفل سیاه + فلفل قرمز + دارچین + زنجبیل + سایر ادویه جاتی که دوست دارید)

ـ روغن برای سرخ به میزان لازم

طرز تهیه :

شما میتوانیدآرد ماهی را به مقدار زیاد  و برای چند وعده تهیه کنید تا همیشه آماده و در دسترس باشد . و در موقع لزوم از آن به میزان لازم استفاده کنید.

ماهی را  شسته و تمیز و خشک کنید. در آرد مخصوص ماهی که تهیه کرده اید بغلتانید و در روغن سرخ کنید. برای سرخ کردن حتماْ از حرارت کم استفاده کنید چون ماده سمی که در اثر حرارت بالا در روغن ایجاد میشود بسیار خطرناک و سرطان زا است.

  ماهی قزل آلای سرخ شده

http://ashpazierangin.blogfa.com/

/ 0 نظر / 33 بازدید