سوپ کلم

ashpazi

مواد اولیه برای 6 نفر:

2 قاشق سوپ خوری روغن

1 پیمانه پیاز خرد شده متوسط

2 عدد سیر قیمه قیمه شده

1 پیمانه هویج درشت خرد شده

6 پیمانه آب مرغ

1 قاشق سوپ خوری ریحان تازه خرد شده یا 1 قاشق چای خوری ریحان خشک

4 پیمانه کلم پیچ تازه خرد شده معادل 225 گرم

4/1 قاشق چای خوری نمک

8/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه

1عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده

2/1پیمانه عدس قرمز

طرز تهیه:  در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم. پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم. بعد آب مرغ و ریحان خشک(در صورت استفاده) را اضافه می کنیم شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم. کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه (درصورت استفاده) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

توجه: زمان پخت 25 دقیقه/ اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

http://ashpazirani.wordpress.com/2010/02/23/post-18/

/ 3 نظر / 15 بازدید
پریسا

سلام امروز چند تا مطلب گذاشتم يكيش طنزه.خيلي جالبه البته اگه جنبه داشته باشيد

محرم اسدلو

خیلی آسان وخوشمزه وقوی بود. باتشکر اسدلو ازشهرستان چالدران(آ.غربی)

رضا

سلام وب خوبی داری خواستار تبادل لینکم اگه خواستی یه سر بزنید و خوشتون امد تبادل لینک کنیم